Kaikki juhlien järjestämiseen

celebration-timeKaikki rakastavat juhlia, ja joskus sellaiset on vain järjestettävä! Mikään ei tuo samaa tunnelmaa kuin juhlien järjestäminen ja läheisten ystävien näkeminen. Olivat kyseessä sitten synttärit, häät, polttarit, tai mitkä tahansa muut pippalot, on hyvä muistaa pari käytännön asiaa. Näiden avulla juhlien järjestäminen on huomattavasti helpompaa.

  • Valitse paikka

Missä juhlat vietetään? Onko tilaisuus iso tapahtuma, vai pieni kokoontuminen? Voiko sen viettää kotona tai kaverin luona? Onko juhlapaikka jo mielessä, esimerkiksi ravintola, keilahalli, elokuvateatteri tai puisto?

  • Valitse juhlapäivä

Jos kyseessä on syntymäpäivä, yleensä ne vietetään samana päivänä, tai edeltävänä / seuraavana viikonloppuna. Muuten mikä tahansa viikonloppu on yleisesti paras juhlien järjestämiseen, koska usein tämä on vapaana töistä. Useimmat juhlat alkavat vasta illalla, mutta miksei niitä voisi järjestää vaikka brunssin yhteydessä.

  • Päätä teema

Onko juhlalla joku erityinen syy, minkä ympärille sen voi rakentaa? Jos on, käytä tätä hyväksi. Jos teema täytyy miettiä täysin alusta alkaen, yritä saada siitä sellainen josta ennen kaikkea juhlakalu, mutta myös vieraat nauttivat.

  • Tee vieraslista

Tämä osio määrittelee suuresti sen, missä juhlat vietät. Kuinka monta ihmistä juhlapaikalle mahtuu? Ja ennen kaikkea, kuinka monta ihmistä haluat paikalle ja kuinka moni nauttisi juhlista? Onko joku jo tiedossa, joka on mahdollisesti estynyt tulemasta?

  • Päätä budjetti

Jos juhlat tehdään itseään varten, usein joudutaan yksin maksupojaksi. Rahaa voi palaa koristeluihinkin, vaikka juhlat pidettäisiin muualla kuin kotona, joten on mietittävä minkälaisella budjetilla ollaan liikkeessä.

  • Lähetä kutsut

Juhlat eivät ole mitään ilman vieraita, joten muista lähettää näille kutsut. Nykyään tehokkaimpia tapoja kutsua ihmisiä, on tehdä tapahtuma sosiaaliseen mediaan, jossa sen voi jakaa kaikille valitsemilleen tuttaville. Varmista että kutsut lähtevät ajoissa, jotta kaikilla on mahdollisuus osallistua!